NESTALA BIVŠA PJEVAČICA E.T-ja: Udaljila se iz zagrebačke bolnice, traži je policija

Prema javno dostupnim podacima, Rautek Omazić se samovoljno udaljila iz zagrebačke bolnice na Svetome Duhu i od tada nitko ne zna gdje je.

  • Estrada

  • 25. Maj 2023  25. Maj 2023

  • 0

Od jučer ujutro gubi se svaki trag 39-godišnjoj Katarini Rautek Omazić, bivšoj pjevačici popularnog benda Electro team (E.T.) te od tada policija i obitelj za njom intenzivno tragaju.

Prema javno dostupnim podacima, Rautek Omazić se samovoljno udaljila iz zagrebačke bolnice na Svetome Duhu i od tada nitko ne zna gdje je.

Jesu li okidač za udaljenje u nepoznato njezini privatni, obiteljski problemi koji su dugo vremena punili medijski prostor ili je u pitanju nešto drugo, može se samo nagađati.

- U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr - kažu iz PU zagrebačke kojoj je nestanak Rautek Omazić prijavljen.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...