TARIK SE NIJE MOGAO SUZDRŽATI: Takmičar u „Milijunašu“ odustao na pitanju za 34.000 eura, odlučio je kući odnijeti…

- Problem je u tome što sam se ja dvoumio između Galateje i Kaliste, rekao je Dalibor.

  • Show

  • 26. Maj 2023  

  • 0

Dalibor Bilen koji je u prošloj emisiji "Milijunaša" započeo svoj pohod na milion, novo izdanje popularnog kviza otvorio je pitanjem za 5.000 eura. Na raspolaganju su mu džoker "pitaj publiku" i džoker "zovi".

Trebao je odgovoriti u kojem su francuskom romanu neki od likova upravitelj ubožnice, istražitelj, sudac i svećenik? Ponuđeni su odgovori u "Germinalu", u "Mučnini", u Combrayu" ili u "Strancu".

- Od ova četiri, čitao sam samo jedan, tako da znam da taj nije, rekao je Dalibor.

Odgovorivši pod D - u "Strancu" prešao je drugi prag i osvojio 5.000 eura.

Na 11. pitanju trebao je reći koji je najveći hit s albuma "Harry's House" iz 2022.?: As Time Goes By, As It Was, As Tears Go By ili As Long As You Love Me?

Pozvao je džokera koji je sa sigurnošću od 85% rekao da se radi o odgovoru B - As It Was.

Prihvativši njegov savjet osvojio je 10.000 eura.

Koju nimfu, zapravo prikazuje zviježđe Velikog medvjeda? Amalteju, Dafne, Galateju ili Kalistu. Tako je glasilo 12. pitanje.

Dalibor je zatražio publiku za pomoć. Njih 7% glasalo je za odgovor Amalteju, 23%  za Dafne, 26% za Galateju i  44% za Kalistu.

- Problem je u tome što sam se ja dvoumio između Galateje i Kaliste, rekao je Dalibor.

Ja ću povjerovati publici i odgovoriti D - Kalistu. Publika mu je osigurala iznos od 18.000 eura.

- Vjerovali ste im, upravu ste, rekao je Tarik!

Za 34. 000 eura upitan je čija je "hiža" u njegovom rodnom Hižakovcu?: Matije Gupca, Stjepana Radića, Petra Zrinskog ili Franje Tahija?

Dalibor Bilen, Foto: Tko želi biti milijunaš?/HRT

- Skroz sam zablokirao, nekoć sam znao gdje su ovi dečki rođeni, sad se jednostavno nemogu sjetiti. Vuče me da je Matija Gubec. To bi bilo logično, rekao je Dalibor.

Nije želio riskirati, odustao je i napustio kviz s osvojenih 18.000 eura, a nakon svega uslijedio je smijeh...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...