BEĆIROVIĆ U POSJETI SREBRENIKU: Promovisati kapacitete grada za privlačenje direktnih investicija

Tokom radne posjete razgovarao sa gradonačelnikom Adnanom Bjelićem o aktuelnim temama i aktivnostima

  • Vijesti

  • 26. Maj 2023  26. Maj 2023

  • 1

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović, sa saradnicima i gradonačelnikom Srebrenika Adnanom Bjelićem, položio je cvijeće na Centralno spomen-obilježje odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992-1995. kao i na Spomen-kosturnicu borcima NOR-a 1941-1945.

Bećirović je tokom radne posjete razgovarao sa gradonačelnikom grada Srebrenika Adnanom Bjelićem o aktuelnim temama i aktivnostima koje je poduzeo u proteklim mjesecima nakon preuzimanja gradonačelničke dužnosti.

Gradonačelnik Bjelić je zahvalio Bećiroviću za nesebičnu podršku u nastojanjima da se poboljša kvalitet života građana u Srebreniku. Upoznao ga je o aktuelnim problemima i načinima rješavanja glavnih izazova, te očekivanjima za naredni period.

On je govorio i o viziji Grada Srebrenika, kroz realizaciju “Plana 60”, u kojem je sadržan jasan program rada gradonačelnika Srebrenika.

Bjelić je naglasio kako se posebno zalaže za poboljšanje poslovnog ambijenta za privrednike i buduće investitore.

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović poručio je da će se založiti, u skladu s ovlaštenjima i mogućnostima, za promociju kapaciteta koje grad Srebrenik ima za privlačenje direktnih investicija, saopćeno je iz Predsjedništva BiH, prenosi Fena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...