POTVRĐENO IZ POLICIJE UNSKO-SANSKOG KANTONA: Mlađi muškarac skočio s mosta, potraga u toku

Policijski timovi upućeni su na mjesto događaja.

  • Hronika

  • 26. Maj 2023  26. Maj 2023

  • 0

Iz Policije Unsko-sanskog kantona potvrđeno je kako je jutros mlađi muškarac skočio s mosta u bihaćkom naselju Bakšaiš, te da potraga za ovim licem još uvijek traje.

"Jutros smo zaprimili dojavu da je muškarac skočio s mosta u naselju Bakšaiš. To su potvrdili policijski timovi upućeni na mjesto događaja, s obzirom da su pronađeni komadi odjeće i mobilni telefon.

Daljim prikupljanjem informacija, utvrđeno je da se najvjerovatnije radi o mlađem muškarcu - rođenom 2006. godine u Bihaću.

Brojni policijski timovi su na terenu, pretražuju korito rijeke Une i obalno područje, te nastavljaju sve ostale istražne radnje", izjavio je inspektor u Policiji Unsko-sanskog kantona Adnan Beganović, javlja Radio Bihać.

Više informacija o kompletnom slučaju bit će poznato po okončanju policijske potrage za nestalim licem.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...