POTPUNI HAOS U REALU: Legendarni veznjak ogorčen - "Neću se ja više tući zbog tog momka!"

Iako mu u klubu spremaju novi ugovor, veterani su stava da bi ga prvim avionom trebalo poslati kući

  • Sport

  • 26. Maj 2023  

  • 0

Vinicius Junior, odnosno rasističke uvrede kojima je konstantno suočen izvan Madrida, danima su vruća tema u španskim medijima. A tvrdnja poznatog španskog novinara Pipija Estrade mogla bi zapaliti novi požar. Estrada je, naime, ustvrdio kako svlačionica Reala ima sve manje razumjevanja za Viniciusa Juniora te da je nekim igračima "pun kufer" Brazilca, a prije svega Toniju Kroosu

"Svlačionica je poprilično uznemirena zbog Viniciusa, to svi znaju. Posebno je ljut Toni Kroos koji više nema namjeru tući se zbog Viniciusa i borbi koje se ne mogu dobiti. A Toni Kroos nije jedini. Nijemac je dosad javno uvijek branio saigrača i njegove poteze je opravdavao time što je još uvijek mlad", tvrdi Estrada koji se nije samo na tome zaustavio:

"Igrao sam s veteranima Real Madrida i rekli su mi da bi ga oni prvim avionom poslali natrag u Brazil da je u njihovoj eri iskazivao takvo nepoštovanje prema suigračima, sudijama i protivničkim navijačima."

Na Santiago Bernabeu, međutim, ne dijele takvo mišljenje. Navodno se sprema novi ugovor za Brazilca koji bi trebao biti potpisan u idućih nekoliko dana. Tim činom klub jasno daje do znanja kako stoji iza svoga igrača.

"Pratite Realove društvene mreže jer vjerujem kako će u idućih nekoliko dana Vinijev produžetak saradnje biti službeno objavljen", poručio je Fabrizio Romano.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...