POLICIJA OTKRILA DETALJE UŽASA U CENTRU SARAJEVA: Poznat identitet nastradale djevojke, vozač Mercedesa priveden...

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju tog krivičnog djela - saopćio je MUP KS.

  • Hronika

  • 27. Maj 2023  

  • 0

Pješak S. A. iz Sarajeva smrtno je stradala u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u petak navečer na kolovozu raskrsnice ulica Maršala Tita - Dolina u Sarajevu.

Teške tjelesne povrede, opasne po život, zadobila je pješak S. A., dok je teške tjelesne povrede zadobila S. E., a njima je ukazana ljekarska pomoć u Klinici urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.  

Do saobraćajne nesreće došlo je kad je putničko motorno vozilo marke Mercedes, kojim je upravljao vozač B.A. (1996.) iz Sarajeva, udario i na kolovoz oborio pješake S.A. (1998.) iz Sarajeva, S.A. (1997.) i S. E. (2002.).   

O tom događaju obaviješten je dežurni tužitelj Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, koji je rukovodio uviđajem ekipe MUP-a Kantona Sarajevo.

- Policijski službenici Sektora uniformisane policije Odjeljenja za saobraćajne istrage, istog dana u 02,30 sati, lišili su slobode B. A. (1996.)  iz Sarajeva zbog osnova sumnje da je počinio teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog prometa. On je predat u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju tog krivičnog djela - saopćio je MUP KS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...