POZNATA GLUMICA UDALA SE ZA NEBINARNU OSOBU: "Nije nas briga šta ljudi misle o tome"

Ma što radili do kraja svojih života čut ćemo kritike! Zato smo odlučili da ćemo uvijek raditi ono što želimo - zaključila je

  • Žena

  • 27. Maj 2023  

  • 0

Gledatelji koji na Netflixu prate reality seriju "Selling Sunset", koja već šest sezona priča priču o životu grupe žena koje se bave prodajom nekretnina u Los Angelesu, nagledali su se drame. Agentice rade za elitnu The Oppenheim Group i posluju s bogatima, slavnima, utjecajnima. Podmetanja, laži, nemilosrdni potezi zbog napredovanja, čak i prijetnje smrću, kao i razotkrivanje njihovih privatnih života, pretvorili su ih u velike zvijezde.

Jedna od tih žena, Chrishell Stause, glumica, zvijezda najpoznatijih američkih sapunica All My Children i Days of Our Life je upravo potvrdila kako su se ona i G Flip, nebinarna osoba koja za sebe koristi zamjenicu "oni", vjenčali. I njihov brak je pravi brak, makar pred zakonom baš i nije.

G Flip i ona sada su se vjenčali u Las Vegasu i to je "prava stvar" iako, možda, zapravo nije u očima zakona. Chrishelle je to izjavila gostujući u emisiji "SiriusXM Hits 1 LA with Tony Fly and Symon" kada su je voditelji pitali je li ceremonija samo simbolična ili je u pitanju izazivanje pozornosti, PR trik u smislu "sve za pet minuta slave".

Iskreno, mislim da se svi ponašaju kao da smo to napravili zbog privlačenja pozornosti na sebe, da se o nama govori. - rekla je Stause. - Znali smo da ćemo, ako to učinimo, također čuti ljude kako govore: "Oh, G želi zelenu kartu!". Kao da G već nema putovnicu i vizu.

Rekla je da joj ne treba ničije "odobrenje" za brak.

- Ma što radili do kraja svojih života čut ćemo kritike! Zato smo odlučili da ćemo uvijek raditi ono što želimo. Nemam potrebu dokazivati ljudima koliko je nešto što radim ozbiljno ili koliko je smisleno. Ako ne vjerujete, nije me briga i to je najbolji dio - zaključila je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...