PONOVO PRED SARAJEVSKOM PUBLIKOM: Gibonni večerašnji koncert započeo pjesmom “Sreća” (FOTO)

Kao posebni cjenjeni gosti koncerta najavljeni su Maya Azucena i Damir Urban, ali i sarajevski kantautor i frontmen grupe Letu Štuke, Dino Šaran.

  • Estrada

  • 27. Maj 2023  27. Maj 2023

  • 1

U punoj dvorani "Mirza Delibašić" - Skenderija u Sarajevu počeo je spektakularni koncert splitskog pjevača Zlatana Stipišića Gibonnija.

Nakon 12 godina od solističkog koncerta i šest godina od zajedničkog koncerta s Oliverom Dragojevićem, Gibonni se vratio u zagrljaj Sarajeva sa svojim neprolaznim omiljenim “starim” hitovima i repertoarom obogaćenim novim pjesmama.

Večerašnji koncert započeo je pjesmom “Sreća", javlja N1. Riječ je o duetu s Oliverom Dragojevićem koji je objavljen 2016. godine, a koji se našao na zajedničkom albumu ova dva velika hrvatska muzičara – “Familija”.

Kao posebni cjenjeni gosti koncerta najavljeni su Maya Azucena i Damir Urban, ali i sarajevski kantautor i frontmen grupe Letu Štuke, Dino Šaran.

Gibonni je prije ovog, posljednji solistički koncert u Sarajevu održao prije 12 godina u olimpijskoj dvorani Zetra, u okviru svoje turneje Toleranca. 2017. godine je održao zajednički koncert s Oliverom na kojem su mjenjujući se na sceni, otpjevali pjesme sa zajedničkog albuma “Familija”, ali i pojedinačne hitove.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...