„MILE, GOTOVI SU ONI, BOLJE ZADRŽI…“: Društvene mreže gore nakon Dodikove čestitke, oglasio se i Vučićev nasljednik…

„Slobodna Bosna“ donosi neke od najzanimljivijih reakcija.

  • Vijesti

  • 28. Maj 2023  28. Maj 2023

  • 3

Ne stišavaju se reakcije nakon izbora novog lidera SNS-a Miloša Vučevića i odlaska Aleksandra Vučića s čela vladajuće stranke u Srbiji.

Čestitke novom lideru SNS-a uputio je i predsjednik bh. entiteta Republika Srpska i lider SNSD-a Milorad Dodik.

Uslijedile su brojne reakcije na društvenim mrežama, a Dodik je u u jednom trenutku ukinuo komentare na Twitteru. „Slobodna Bosna“ donosi neke od najzanimljivijih reakcija.

Podsjetimo, svemu je prethodila čestitka predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika u kojoj stoji:

-Poštovani gospodine Miloše Vučeviću, s velikim poštovanjem i uvažavanjem, želim da izrazim iskrene čestitke kao predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata na Vašem izboru za novog predsjednika Srpske napredne stranke. Nakon svih ovih godina izuzetne i uspješne saradnje sa gospodinom Aleksandrom Vučićem, Vaše imenovanje donosi samo kontinuitet i nastavak realizacije zajedničkih interesa, na opštu korist građana Republike Srbije i Srpske. Želim da Srpska napredna stranka nastavi svoj rad i put, vođena političkom korektnošću i iskrenim zalaganjem za svoj narod. Ovakva odluka bila je očekivana s obzirom na Vaš dosadašnji angažman i povjerenje koje ste stekli kao politički akter, a prije svega kao čovjek. Nadam se da ćemo i dalje jačati bratske veze Republike Srpske i Srbije, nastaviti čuvati tradiciju srpskog naroda u ovim izazovnim vremenima, štiteći naš opstanak na ovim prostorima. Želim Vam dobro zdravlje, uspjeh i ostvarenje svih ciljeva u toku mandata na funkciji predsjednika Srpske napredne stranke, poručio je Dodik.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...