MANIJAK ZA VOLANOM: Autocestom vozio mrtav pijan, zaustavila ga policija, napuhao čak...

Bit će sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policiji.

  • Hronika

  • 28. Maj 2023  

  • 0

Gotovo nevjerovatno je izgledala današnja objava Policijske uprave karlovačke u susjednoj Hrvatskoj o događanjima u protekla 24 sata. U njoj je svoje mjesto "zasluženo" pronašao 45-godišnjak, vozač automobila slavonskobrodskih registracijskih oznaka, kojega su jučer uhvatili pijanog na autocesti A-1 kod Novigrada na Dobri. Napuhao je čak 4,28 promila.

-Policijski službenici su jučer u 12.15 sati na auto cesti kod Novigrada na Dobri utvrdili da osobnim automobilom slavonskobrodskih oznaka pod utjecajem alkohola od 4,28 g/kg upravlja 45-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije, te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...