MUP REPUBLIKE SRPSKE U AKCIJI: Taktička vježba na sjeverozapadu BiH, upozorenje građanima…

Iz MUP-a ističu da je riječ o taktičkoj vježbi "Turjak 2023".

  • Vijesti

  • 29. Maj 2023  

  • 1

Centar za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske organizuje danas i sutra na području Turjaka taktičku vježbu policijskih službenika u rješavanju krizne situacije.

Iz MUP-a ističu da je riječ o taktičkoj vježbi "Turjak 2023" na području Policijske uprave Gradiška i da nema razloga za uznemirenost građana.

"Zbog vježbe je za očekivati upotrebu određenih sredstava koja bi mogla privući pažnju i izazvati eventualnu uznemirenost građana koji se nađu u blizini navedene lokacije, pa se u vezi s tim građani obavještavaju da ne postoji nikakava opasnost za slučajne prolaznike ili one koji žive u blizini pomenute lokacije", dodaje se u saopćenju MUP-a.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...