NOSI IH VIŠE OD 10 GODINA: Kylie Minogue ne krije opsesiju ovim udobnim sandalama (FOTO)

Od bijelog kombinezona s kapuljačom iz spota ‘Can’t Get You Outf Of My Head’ do svjetlucavih bodija s turneje ‘Showgirl’, australska pop diva zaslužna je za brojna nezaboravna izdanja tokom godine no, kako sama otkriva, najdraži komadi u njezinoj garderobi oni su koje nosi svakodnevno.

  • Žena

  • 29. Maj 2023  29. Maj 2023

  • 0

Ljetni mjeseci za Minogue nezamislivi su bez ravnih sandala s potpisom Manola Blahnika,.


Kako je otkrila u razgovoru za modni magazin, upravo je spomenuti model obuće njezin najomiljeniji komad u ormaru

"Ne mogu se sjetiti iz koje su godine, ali imam ih možda petnaestak godina. Dugogodišnja sam obožavateljica Manola i njegovih kreacija. Sjećam se da mi je ovaj par sandala poklonjen, a te sezone postale su mojim omiljenim odabirom. Meke su poput maslaca i nosim ih s puno ljubavi. Nadam se da ću ih nositi još puno godina", iskreno priznaje australska pop diva.

Uz ravne sandale Manola Blahnika, Minogue je omljenim komadima iz ormara također proglasila Pradine čizme do koljena i Balenciagin kaput iz ere Nicolasa Ghesquièrea.

"Obožavam taj kaput jer nosi njegov dizajnerski potpis u cijelosti. Iz istog je doba kao i njegova haljina koju sam nosila u spotu za 'Slow'’, otkrila je.

Od 80-ih godina i debitiranja na malim ekranima s ulogom Charlene u australskoj sapunici ‘Susjedi’, Minogue teži svedenijem izgledu kad se ne nalazi pod svjetlima reflektorima.

"Cijelog svog odraslog života imala sam nevjerovatnu priliku - i izazov - nositi neku divlju, prekrasnu i ekstremnu modu kao dio svog posla. Moj lični stil puno je jednostavniji. Volim uživati u udobnosti, ali za večeru ili nešto slično, moj izbor je jednostavna svilenkasta, fluidna haljina, dobar sako, nježne štikle s remenčićima i jedna od mojih omiljenih vintage torbica, taman dovoljno velika da u nju stanu najnužnije stvari’, kazala je, prenosi Tportal.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...