INCIDENT U BEOGRADU: Nekadašnji nogometaš s Pala napao glavnog urednika Informera! 

"Rekao sam mu da ću zvati policiju, a on je tu tek poludeo i krenuo je da urla još jače, da mi preti i da mi govori da će me ubiti. Vikao je 'ubiću te go*no jedno', izvinjavam se na izrazu", kazao je Vučićević.

  • Hronika

  • 30. Maj 2023  30. Maj 2023

  • 1

Nekadašnji nogometaš Ognjen Koroman, porijekolom s Pala, napao je večeras glavnog i odgovornog urednika beogradskog  tabloida Informer Dragana J. Vučićevića

Urednik Informera uključio se u program TV Pink i objasnio šta se zapravo desilo. 

"Sedeo sam sa svojim arhitektom. Trebalo je da dođe i moja supruga. Tek što smo seli za sto u bašti kafića, konobar još nije ni prišao iznutra je istrčao, u svetlo zelenoj majici, vidno pripit, Ognjen Koroman i krenuo da viče i da me vređa. Vikao je 'Izdao si srpstvo, pi*ko jedna', da sada ne ponavljam njegove psovke. Psovao mi je majku, pretio mi. Ja sam ga ranije upoznao, i rekao sam Koromane, šta ti je, smiri se nemoj to da radiš, a on je krenuo da nasrće na mene da mi se unosi u lice. Ja sam ustao, izvadio telefon kako bi pokušao da snimim, on je pokušao da mi otme mobilni aparat", kaže Vučićević.

On ističe da je rekao nekadašnjem fudbaleru da će pozvati policiju. 

"Rekao sam mu da ću zvati policiju, a on je tu tek poludeo i krenuo je da urla još jače, da mi preti i da mi govori da će me ubiti. Vikao je 'ubiću te go*no jedno', izvinjavam se na izrazu", kazao je Vučićević.

Vučićević kaže da je poslije incidenta sa prijateljem prešao u drugi kafić. 

"Ja sam sa svojim prijateljm prešao u drugi kafić i pozvao policiju. Ni na koji način gospodina Koromana nisam provocirao, reč mu nisam rekao. Ja mislim da je ovo posledica najveće medijske hajke koja se vrši protiv svih onih koji se ne slažu sa organizatorima prozapadnih protesta. Oni vode najstrašniju hajku protiv svih nas i ovo je posledica toga. Koroman je unazad nekoliko meseci meni i mojoj porodici putm Instagrama i drugih mreža upućivao pretnje i laži, i vidite kako to sa interneta vrlo lako pređe u realizaciju. Opet kažem, bio je vidno pripit, ali to ga ne opravdava. Ja mislim da ovaj kafić ima i video nadzor, postoje i svedoci, tako da šta da radimo, moramo da se borimo protiv takvog nasilja. Ja se samo pitam šta bi bilo da sam ja nekoga tako napao, ovo je nedopustivo, i sa jedne i sa druge strane, prosto ovo ne sme da se dešava", rekao je Vučićević. 

Informer piše da je Ognjen Koroman redovni učesnik nasilnih "protesta protiv nasilja" te da u svakoj prilici "najstrašnije pljuje i napada Aleksandra Vučića i aktuelnu vlast u Srbiji".

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...