SLAVNI GLUMAC JE U ODLIČNOJ FORMI: Al Pacino u 84. godini postaje otac

Kako piše Jutarnji, što se tiče trudnoće, par još nije otkrio hoće li dobiti sina ili kćer, a buduća majka njegova četvrtog djeteta od legendarnog glumca je mlađa 54 godine.

  • Show

  • 31. Maj 2023  31. Maj 2023

  • 0

Al Pacino čeka dijete s djevojkom Noor Alfallah (29), koja je u osmom mjesecu trudnoće. Oscarom nagrađeni glumac i Alfallah u vezi su od aprila 2022., a zadnji puta viđeni su jedno s drugim prošlog mjeseca u otmjenom restoranu "E Baldi" u Los Angelesu, piše Daily Mail.

Inače, 83-godišnji Pacino, zvijezda kultnog “Scarfacea”, otac je troje djece s dvije žene: s Beverly D‘Angelo dijeli 22-godišnje blizance Oliviju Pacino i Antona Jamesa Pacina, a Julie Pacino s Janom Tarrantom. Vijest o trudnoći proširila se istog mjeseca kada je Pacinov dugogodišnji kolega Robert De Niro dobio svoje sedmo dijete s djevojkom Tiffany Chen.

Kako navodi Daily Mail, Pacinova odabranica je prije njega imala romansu s pjevačem Rolling Stonesa, Mickom Jaggerom, i milijarderom Nicolasom Berggruenom. Također, 2019. je viđena s 93-godišnjim Clintom Eastwoodom, no rekla je da su samo porodični prijatelji. Godinu prije toga viđena je s glumcem Elijem Rothom. Alfallahina razlika u godinama s Pacinom “ne čini se problematičnom”, rekao je izvor za Page Six u aprilu 2022., dodajući da kuvajtsko-američka filmska producentica “uglavnom izlazi s vrlo bogatim starijim muškarcima”.

“Kreće se u bogatom jet-set društvu, a dolazi iz porodice s novcem. Alfallah je rodom iz Beverly Hillsa i pohađala UCLA, tačnije smjer filma i televizije, a kasnije je nastavila karijeru producentice“, objasnio je izvor.

Beverly D‘Angelo otvorila se u vezi svog dugogodišnjeg odnosa s Pacinom u objavi na Instagramu ranije ovog mjeseca.

Naime, 71-godišnja glumica rekla je da je odlučila podijeliti detalje o svojoj vezi s Pacinom nakon što joj se “inbox napunio pitanjima” na tu temu.

“Moja priča s Alom počela je prije 27 godina, dvoje umjetnika koji su se upoznali i zaljubili”, rekla je.

Glumica, koja je glumila Ellen Griswold u franšizi “Godišnji odmor iz snova”, rekla je da su “živjeli zajedno sedam godina, imali dvoje djece i na kraju prekinuli”.

Unatoč njihovom razlazu, napisala je da su “nastavili postojano svojim putem kao suroditelji te su počeli dijeliti svoje živote s dubljom vrstom intimnosti, iskrenosti i prihvaćanja nego što bi to dopustio tradicionalni odnos”.

D‘Angelo je rekla da su se ona i Pacino povezali kroz zajedničku strast prema njihovoj profesiji.

“Uvijek smo bili povezani na kreativnoj razini. Naši razgovori o glumi, potrazi/potrebi za izražavanjem, to je razgovor koji je započeo 1996. godine i traje do danas”, rekla je. D‘Angelo, koju smo gledali u CBS-ovoj seriji “Istinite laži”, nazvala je svoju vezu s Pacinom “jednostavnom”.

Kako piše Jutarnji, što se tiče trudnoće, par još nije otkrio hoće li dobiti sina ili kćer, a buduća majka njegova četvrtog djeteta od legendarnog glumca je mlađa 54 godine. Prije Noor bio je u vezi s 40 godina mlađom izraelskom glumicom Meital Dohan, a šuškalo se kako je njihova veza završila upravo zbog prevelike razlike u godinama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...