STIGLE SU PROMJENE I TO POD SLOGANOM "SAMO BAHATO": Pogledajte ergelu nepropisno parkiranih službenih automobila na trotoaru ispred Parlamenta FBiH (FOTO)

Samo nekoliko dana nakon velike tragedije u kojoj je život izgubila mlada sarajevska doktorica Azra Spahić, a povrijeđene dvije osobe nakon što je na njih automobilom naletio Armin Berberović vlasti ne samo da nemaju adekvatan odgovor nego i same svojim ponašanjem ugrožavaju živote Sarajlija parkiranjem automobila po trotoarima.

  • Mini market

  • 31. Maj 2023  31. Maj 2023

  • 1

"Eh, da vidimo hoće li reagovati Admir Katica i MUP KS i sankcionisati službena i privatna nepropisno parkirana vozila federalnih parlamentaraca i uposlenika koji ugrožavaju živote pješaka jer da bi se vozila zaobišla, pješaci moraju sići na cestu i ugroziti život", komentar je koji je objavljen na Facebook stranici "Raja sa biroa Official" na prizor kojem svjedočimo danas u centru Sarajeva, ispred zgrade federalnog Parlamenta.

"A samo par metara prekoputa u Skenderiji održava se polaganje svečane zakletve novih policijskih službenika MUP-a KS", napisali su na ovoj Facebook stranici.

I, zaista, samo nekoliko dana nakon velike tragedije u kojoj je život izgubila mlada sarajevska doktorica Azra Spahić, a povrijeđene dvije osobe nakon što je na njih automobilom naletio Armin Berberović vlasti ne samo da nemaju adekvatan odgovor nego i same svojim ponašanjem ugrožavaju živote Sarajlija parkiranjem automobila po trotoarima. 

Podsjetimo, danas u 12 sati u zgradi Parlamenta FBiH se održava sastanak parlamentarne većine u FBiH koji je sazvala predsjedavajuća Predstavničkog doma Parlamenta FBiH Mirjana Marinković-Lepić. Kao što se vidi na fotografijama učesnici sastanka su parkirali svoju ergelu automobila nasred trotoara, te time pokazali kako će izgledati borba za povećanje sigurnosti svih učesnika u saobraćaju.

("SB")  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...