SANELA JENKINS PRIVATNIM AVIONOM STIGLA U BIH: Trudna u 50. godini i nikada nije izgledala bolje (FOTO, VIDEO)

Osim najbližih članova njene porodice, sa Sanelom su doputovali i njeni ljubimci

  • Žena

  • 31. Maj 2023  

  • 0

Bosanskohercegovačka poduzetnica i filantropkinja Sanela Jenkins stigla je privatnim avionom iz Amerike u rodno Sarajevo. 

- I samo tako dragocjeni teret sletio je u Sarajevo - napisala je Sanela na Instagramu i objavila niz snimaka i fotografija iz aviona, te video susreta sa svojim roditeljima.

 
     View this post on Instagram           

A post shared by Sanela Diana Jenkins (@sdjneuro)

Osim najbližih članova njene porodice, sa Sanelom su doputovali i njeni ljubimci.

"Dobro došla kući", samo je jedan od više desetina komentara njenih pratitelja koji su joj poželjeli ugodan boravak u rodnoj zemlji.

Podsjećamo, krajem prošle godine saznalo se da 50-godišnja Sanela i njen partner Asher očekuju dijete. Iz braka s bivšim suprugom Rogerom Jenkinsom ima sina Innisa i kćerku Eneyu.

Sa sadašnjim partnerom ima dvogodišnju kćerku Eliyanah.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...