ALEKSANDAR VUČIĆ IMA DVOJNIKA: Pogledajte kako izgleda "predsjednik Srbije" (VIDEO)

Vučićev dvojnik bio je odlično raspoložen uprkos lošem vremenu na protestima održanim u prošlu subotu i u potpunosti se uživio u u ulogu čelnika Srbije.

  • Zabava

  • 31. Maj 2023  

  • 0

Društvenim mrežama kruži snimak učesnika protesta u Beogradu "Srbija protiv nasilja" koji nevjerovatno liči na aktuelnog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Vučićev dvojnik bio je odlično raspoložen uprkos lošem vremenu na protestima održanim u prošlu subotu i u potpunosti se uživio u u ulogu čelnika Srbije.

- Dragi prijatelji, dan posle onog fantastičnog skupa sinoć, ovde je ostalo skoro 40-50.000 ljudi koji nisu mogli da pronađu svoje autobuse, tako da sam ja došao da...

Pošto sam predsjednik svih građana jer sam dao ostavku na mjesto predsjednika Srpske napredne stranke, evo mogu konačno da kažem da sam došao ovim ljudima koji su ovdje da ispunim njihove zahtjeve, a koliko vidim ima ih manje nego vozača autobusa jučet. Tu ih je 1.200-1.300. Koliko Gašiću? 1.180. Ok, eto njih je 1.182 - sjajno je dvojnik imitirao Vučića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...