PROCURIO VIDEO: Mourinho poludio nakon finala Europa lige, vrijeđao sudiju na parkingu...

"Rekao sam da ćemo otići ili s trofejom ili mrtvi. Mrtvi smo. Mrtvo smo umorni i fizički i psihički. Mrtvi smo jer mislimo da je ovo nepravedan poraz s mnogo diskutabilnih incidenata", kazao je Portugalac.

  • Sport

  • 01. Jun. 2023  

  • 0

Trener Rome Jose Mourinho bio je bijesan na glavnog suca Anthonyja Taylora nakon poraza od Seville nakon jedanaesteraca u finalu Europa lige. Portugalski stručnjak snimljen je kako na parkiralištu Puškaš Arene, ispred klupskog autobusa, na engleskom jeziku govori Tayloru "je*ena sramota". Mourinho je njegove sudačke odluke nazvao "usranima".

Zatim je na talijanskom rekao "odje*i", pa se približio mini-busu i izjavio: "Svaka čast, ti je*ena sramoto." Portugalac je potom otišao do autobusa svojeg, rimskog kluba, koji je izgubio nakon gotovo 150 minuta utakmice, kada se pribroje sudačke nadoknade i produžeci.

Mourinhu je ovo bio prvi poraz u europskim finalu nakon što je imao pet pobjeda. Sudiju Taylora napao je odmah nakon utakmice, kada je govorio za Sky Sports. "Rekao sam da ćemo otići ili s trofejom ili mrtvi. Mrtvi smo. Mrtvo smo umorni i fizički i psihički. Mrtvi smo jer mislimo da je ovo nepravedan poraz s mnogo diskutabilnih incidenata", kazao je Portugalac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...