DODIK SA SASTANKA U MOSTARU: "Nema više SDA od koje smo svaki dan očekivali udarce"

Dodik je rekao kako je red da “bošnjačka strana” bude domaćin idućeg sastanka.

  • Politika

  • 01. Jun. 2023  01. Jun. 2023

  • 7

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izrazio je danas u Mostaru zadovoljstvo partnerstvom sa HDZ-om BiH i strankama "Trojke" kazavši da žele da nastave sa praksom mjesečnih sastanaka lidera ove koalicije.

Dodik je naveo kako je na sastanku u Domu HDZ-a atmosfera bila “obećavajuća” i da je “potpuno drugačija od one iz prošlih vremena”…

“Kad je bila SDA i kad smo svaki dan očekivali udarce od njih pa smo uzvraćali. Sad se pitanja stavljaju na dnevni red i onda se gleda da se riješe. Zadovoljan sam ovim partnerstvom”, naglasio je prvi čovjek SNSD-a.

On je napomenuo kako se uskoro očekuje sastanaka entitetskih vlada i da je zbog toga isto zadovoljan, prenosi N1.

Na kraju je kazao kako je red da “bošnjačka strana” bude domaćin idućeg sastanka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...