"FAŠISTIČKA MILICIJA JE ORKESTRIRANA": Kosovski ministar MUP-a objavio snimak napada na Albance (VIDEO)

"Odgovorni kriminalci uskoro će biti privedeni pravdi. Ove milicije neće moći da naruše pravni i ustavni poredak Republike",  poručio je ministar Sveclam.

  • Regija

  • 01. Jun. 2023  01. Jun. 2023

  • 4

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Xhelal Sveclam objavio je snimak na kojem se, kako je pojasnio, vidi napad na dvojicu Albanaca u Sjevernoj Mitrovici. 

"Fašistička milicija nastavlja sa napadima na nedužne građane na sjeveru naše zemlje. Dvojicu Albanca brutalno je napala na trgu u Sjevernoj Mitrovici, fašistička milicija je orkestrirana i dirigovana iz Beograda.

Ovaj čin nasilja i huliganizma mora biti strogo kažnjen. Odgovorni kriminalci uskoro će biti privedeni pravdi. Ove milicije neće moći da naruše pravni i ustavni poredak Republike",  poručio je ministar Sveclam.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...