IGOR CRNADAK U NEVJERICI: „Nije Zoran Milanović prošvercao odlikovanja za HVO, kako kaže Nenad Stevandić…“

Ističe da skidanje osude i sankcionisanja Milanovićevih postupaka sa dnevnog reda naredne sjednice NSRS pokazuje da vladajuća koalicija namjerava i dalje sarađivati sa Milanovićem i podržati ga za novi mandat na sljedećim izborima.

  • Mini market

  • 02. Jun. 2023  

  • 1

- Nije Zoran Milanović prošvercovao odlikovanja za HVO, kako kaže Nenad Stevandić, nego ih je donio po dogovoru sa vlastima Republike Srpske i ovakvim izjavama Stevandić nastavlja da ponižava funkciju koju obavlja, kao i Narodnu skupštinu kao najvažniju instituciju, rekao je šef Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Crnadak

Crnadak kaže da je izjava Zorana Milanovića da je Dodiku najavio da donosi ordenje za HVO i da mu je on rekao da "dođe slobodno" je istinita, jer da nije tako, reagovao bi Dodik lično, a ne njegov portparol Stevandić.

- Minimalni odgovor Republike Srpske je morao biti da se prekinu sastanci zvaničnika sa Milanovićem i zabrani korištenje resursa Republike Srpske za njegove buduće događaje, ali Stevandić i SNSD nisu mogli za to glasati, jer su upravo oni odobrili čitav scenario Milanovićeve posjete – tvrdi Crnadak. 

Ističe da skidanje osude i sankcionisanja Milanovićevih postupaka sa dnevnog reda naredne sjednice NSRS pokazuje da vladajuća koalicija namjerava i dalje sarađivati sa Milanovićem i podržati ga za novi mandat na sljedećim izborima.

- Ovakvim sramnim ponašanjem SNSD i Stevandić su više ponizili žrtve i uvrijedili Republiku Srpsku nego sam Milanović i zato će ovaj događaj  biti zabilježen kao velika mrlja u istoriji Republike Srpske: ne zbog Zorana Milanovića, nego zbog podaništva vlasti Srpske – zaključio je Crnadak. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...