AKCIJA "KOFER" U BANJALUCI: Oduzeto više od kilogram marihuane

Uhapšene su dvije osobe

  • Hronika

  • 02. Jun. 2023  

  • 0

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u okviru operativne akcije kodnog naziva "Kofer" lišili su slobode dva lica L.T. i L.B. oba iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Izvršen je pretres na jednoj lokaciji na području Grada Banjaluka, a u toku aktivnosti ukupno je pronađeno i oduzeto oko 1.139 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, dvije digitalne vage, više mobilnih telefona, dvije mrvilice, dvije mačete, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

Akcija se sprovodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci.

Određene aktivnosti u okviru ove akcije su i dalje u toku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...