SRBIJANSKA PJEVAČICA O "KONKURENCIJI" NA SCENI: "Starlete ne pjevaju, one rade nešto drugo"

Živković je na jednom beogradskom događaju dobila pitanje da li bi snimila duet sa nekom starletom, s obzirom na to da sve više starleta snima pjesme.

  • Estrada

  • 02. Jun. 2023  

  • 2

Srbijanska pjevačica Katarina Živković duže od decenije aktivno nastupa, a ne libi se ni da da svoje mišljenje o različitim temama.

Tako je više puta govorila o temi elitne prostitucije, te navodila da je nervira stavljanje u isti koš "pjevačica sa kvazi pjevačicama".

Ovog puta je na jednom beogradskom događaju dobila pitanje da li bi snimila duet sa nekom starletom, s obzirom na to da sve više starleta snima pjesme.

"Mislim da starlete ne pevaju, mislim da starlete rade nešto drugo", kratko je poručila Katarina, piše Blic.

Pjevačica se iz sličnih razloga sukobila sa starletom Tamarom Đurić, nakon što je istakla da pojedine djevojke prikrivaju da se bave elitnom prostitucijom nazivajući sebe starletama.

Đurićevu je ovo veoma uvrijedilo, te je istakla da je "starleta veće zvanje od pjevačice".

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...