SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD STOCA: Poginuo 28-godišnjak

Izgubio nadzor nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu pored puta

  • Hronika

  • 02. Jun. 2023  

  • 0

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Mostar - Stolac u mjestu Hodovo smrtno je stradao 28-godišnjak koji je udario vozilom u zaštitnu ogradu, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako navode iz MUP-a HNK, saobraćajna nesreća se dogodila jutros u 2:50 sati te su odmah intervenisale sve nadležne službe.

Policija je utvrdila da je smrtno stradao R.P.(1995) sa Rotimlje nakon što je upravljajući vozilom "VW Golf", pod još neutvrđenim okolnostima, izgubio nadzor nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu pored puta.

Intervenirala je služba Hitne medicinske pomoći, a ljekari su mogli samo konstatovati smrt.

Policijski službenici su na mjestu nesreće izvršili uviđaj, te poduzeli sve zakonom predviđene radnje kako bi se utvrdile okolnosti nesreće sa smrtnim ishodom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...