TEMA SIGURNOST U SAOBRAĆAJU: Zakazana hitna sjednica Skupštine Kantona Sarajevo

Sjednica će se održati 9. juna

  • Vijesti

  • 02. Jun. 2023  

  • 0

Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo utvrdio je danas da se hitna sjednica posvećena prvenstveno temi sigurnosti u saobraćaju održi 9. juna s početkom u 10 sati.

Dnevni red sjednice bit će utvrđen na njenom početku.

Iz Kantona Sarajevo podsjećaju da je na posljednjoj redovnoj radnoj sjednici Skupština Kantona Sarajevo usvojila inicijativu za održavanje hitne sjednice o ovoj temi, kako bi javnost dobila cjelovitije odgovore na brojna pitanja, nakon tragične smrti mlade doktorice Azre Spahić u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Članovi Kolegija su prihvatili prijedlog prisutnih članova Vlade Kantona Sarajevo da se na sjednici raspravlja, te ponudi rješenje aktuelne problematike (ne)plaćanja školarina na fakultetima Univerziteta u Sarajevu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...