TAKO SU ODLUČILI, I ŠEF I ON: Selektor mlade selekcije Njemačke objavio širi spisak za EURO, poziv dobio i Denis Huseinbašić

Selektor U21 reprezentacije Njemačke, Antonio Di Salvo, objavio je širi spisak igrača na koje će računati na Evropskom prvenstvo za fudbalere mlađe od 21 godine.

  • Sport

  • 02. Jun. 2023  02. Jun. 2023

  • 1

Evropsko prvenstvo za igrače mlađe od 21 godine će se održati od 21. juna do 8. jula u Rumuniji i Gruziji, a poziv u mladu selekciju Njemačke je dobio i Denis Huseinbašić.

Fudbaler Kölna je interesantan i reprezentaciji BiH, ali je za sada odlučio da brani boje selekcije Njemačke. Na spisku Di Salva se nalaze 23 fudbalera, s obzirom na to da će toliko igrača putovati na pripreme.

Spisak igrača će se skratiti na 23 imena i to do 14. juna, kada ističe rok za prijavu konačanog sastava UEFA-i.

Ovako izgleda širi spisak mlade reprezentacije Njemačke: Noah Atubolu, Christian Fruchtl, Nico Mantil, Maximilian Bauer, Jordan Beyer, Yann Aurel Bisseck, Marton Dardai, Kilian Fischer, Henning Matriciani, Luca Netz, Kenneth Schmidt, Josha Vagnoman, Faride Alidou, Denis Huseinbašić, Yannik Keitel, Ansgar Knauff, Tom Kraub, Eric Martel, Youssoufa Moukoko, Jessic Ngankam, Patrick Osterhage, Kevin Schade, Angelo Stiller, Jan Thielmann, Nelson Weiper, Noah Weibhaupt.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...