TUŽNO JE KAKO ŠKOLARCI U RS-u SLAVE MATURU: Jedan dječak na fotografiji ipak uljeva nadu

Iako morate zumirati sliku da bi ste ga vidjeli, njegova hrabrost je zato još veća. Ovo dijete nas sve uči kako se voli domovina

  • Društvo

  • 03. Jun. 2023  

  • 4

Fotografija osnovaca jedne osnovne škole u Bijeljini s razlogom je privukla veliku pažnju. Mala matura obilježena je fotografijim ispred škole, a jedan detalj privukao je pažnju korisnice društvenih mreža koja je podijelila fotografiju uz opis:

"Dragi moji prijatelji i građani Bosne i Hercegovine. Želim sa vama podijeliti ljubav jednog dječaka prema svojoj domovini, jednoj, jedinoj Bosni i Hercegovini. Iako morate zumirati sliku da bi ste ga vidjeli, njegova hrabrost je zato još veća. Ovo dijete nas sve uči kako se voli domovina, ako uzmemo u obzir da se nalazi u srcu Semberije, okružen djecom koja drže zastavu nekakve 'Njihove, izmišljene države'", navodi se u komentaru objave, prenosi Tuzlanski.ba.

Nakon objavljene fotografije uslijedili su brojni komentari:

"Taj dječak u pozadini sa zastavom svoje države zaslužio je priznanja jednako velika kao naši sportisti, ambasadori Bosne i Hercegovine. Kakav je to prkos! Bravo za roditelje! Drugi puta u prvi red prkosno da stane.

- Srce mi je istopio taj hrabri dječak, stotinu puta sam danas pogledala fotografiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...