RAZUZDANA ZABAVA: Pogledajte kako je Heidi Klum proslavila svoj 50. rođendan (FOTO, VIDEO)

Heidi Klum proslavila je 50. rođendan ekstravagantnom zabavom na temu Gatsbyja, a kao ni na njezinim prijašnjim legendarnim zabavama, slavnih prijatelja ni ovaj put nije nedostajalo.

  • Show

  • 03. Jun. 2023  03. Jun. 2023

  • 0

U stilu Gatsbyja Heidi Klum uplovila je u novu deceniju nakon što je otpuhala svjećice na okruglom, pedesetom rođendanu. Raskošna rođendanska zabava inspirirana 1920-ima uključivala je ekstravagantnu modu i tortu na pet spratova s ​​prskalicama.


Zgodna, mladolika Njemica i ovaj je put pripremila zabavu za pamćenje:

Ttematski party okupio je brojna poznata lica s modne i showbiz scene, među kojima su bile Sofia Vergara i Alessandra Ambrosio. I one su djelić ludo dobre atmosfere s partija podijelile na svojim Instagram profilima.

Sofía Vergara, koja s Njemicom sjedi u žiriju showa America's Got Talent podijelila je selfie na kojem su ona i Heidi blistale u nečemu što je nalikovalo kostimima iz 1920-ih.

Na grupnoj fotografiji koju je na Instagramu podijelio suprug modnog dizajnera Petera Dundasa, Evangelo Bousis, Klum je pokazala svoju prozirnu haljinu prepunu srebrnastih šljokica i kristalnih resa, koju je vjerojatno kreirao Dundas, a koji potpisuje i haljinu brazilske ljepotice Alessandre Ambrosio u kojoj je bila na Heidinoj zabavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...