LEPRŠAVA KOMBINACIJA: Pristaje svakoj figuri, Nina Badrić u laskavoj haljini (VIDEO)

Na modnoj sceni haljine na preklop postale su bezvremenskim klasikom i simbolom elegancije, a brojne ih dame obožavaju nositi zahvaljujući laskavom efektu koji daruju figuri, pa tako i pjevačica Badrić.

  • Žena

  • 03. Jun. 2023  

  • 0

Sunčanu subotu Nina Badrić provodi u Puli, što je dala naslutiti novom objavom na Instagramu. Svoje vjerne pratitelje počastila je videom u kojemu pozira s jednim od najlaskavijih modela haljina na modnoj sceni. 

Riječ je o haljini na preklop, ključnom komadu u ženskoj garderobi posljednjih 50 godina i modnom bestseleru belgijske dizajnerice Diane Von Furstenberg.

Lepršava verzija ovog laskavog komada za koji se odlučila Nina stiže s potpisom švedskog high street brenda H&M. U prodaji se još uvijek nalazi po cijeni od 35 eura, no tek u par konfekcijskih brojeva, što dovoljno govori o poželjnosti ove haljine kod ljubiteljica mode.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...