NA ODLASKU IZ PARIZA: Lionel Messi je sinoć izviždan u svojoj posljednjoj utakmici za PSG (VIDEO)

Zvižduci još prije početka utakmice.

  • Sport

  • 04. Jun. 2023  

  • 0

Lionel Messi je sinoć odigrao svoju posljednju utakmicu za Paris Saint Germain, a navijači francuskog kluba izviždali su ga i na način koji niko ne želi da vidi oprostio se od ovog kluba.

Messi je bio dio prve postave koja je igrala protiv Clermonta u utakmici u kojoj se slavila nova titula prvaka Francuske. Međutim, Argentinac svoj oproštaj od dresa PSG-a neće pamtiti po lijepim stvarima.

Od ranije je još potvrđeno da je ovo posljednji Messijev duel u dresu PSG-a, nakon što mu je istekao ugovor, a još uvijek nije poznato gdje će nastaviti karijeru, iako se špekuliše o odlascima u Saudijsku Arabiju ili povratku u Barcelonu.

Kako se i očekivalo, Messi nije dobio ovacije od svojih navijača u posljednjoj utakmici. Možda i najteži trenutak u bogatoj karijeri jer je na oproštaju u više navrata izviždan.

Zvižduci su krenuli prije meča. Ovaj 35-godišnjak je doživio zvižduke cijelog stadiona u trenucima kada se njegovo ime predstavljalo prije početka utakmice.

Kasnije je promašio zicer. Kylian Mbappe ga je "spojio" s golom, no njegov udarac bio je katastrofalan. I nakon tog pokušaja, uslijedili su zvižduci.

Messijev odgovor bio je taj što je nakon utakmice otišao pravo u svlačionicu, pritom ne pozdravljajući navijače, pa čak ni one koji su tu došli zbog njega kako bi ga pozdravili. Nema dileme da je ovo bilo neuspješnih nekoliko mjeseci u Messijevoj karijeri.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...