"ZMAJICA" I MAKEDONAC: Fudbaler Tottenhama zaručio lijepu Bosanku; Eldina Ahmić, trenutno igračica Brommapojkarna...

(...) objavila je na svom Instagram profilu da su 31. maja "pale" zaruke.

  • Show

  • 04. Jun. 2023  04. Jun. 2023

  • 0

S obzirom na to da su njih dvoje već u dugogodišnjoj vezi, tako je lijepa Bosanka rekla ‘‘da‘‘ zvijezdi Tottenhama, a kako navode engleski mediji, uskoro će i svadba. 

Inače, Eldina je rođena u Švedskoj, a za Zmajice je odigrala deset utakmica, te je postigla jedan gol. Dres Brommapojkarna nosi od 2017. godine.

S druge strane, Kuluševski je, također, rođen u Švedskoj i član je reprezentacije od 2019. godine. On je za selekciju Švedske odigrao 29 utakmica i postigao je dva gola.

U nedavno završenoj sezoni za Tottenham, ako gledamo sva takmičenja, odigrao je 37 utakmica. Postigao je dva pogotka, dok je zabilježio osam asistencija. 

Pored engleskog kluba, u karijeri je još igrao za Atalantu, Parmu i Juventus. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...