SEKS AFERA TRESE BANJALUČKI FAKULTET: Asistent varao ženu sa studentkinjom, ona upala u njegovu kancelariju i...

Kako Alo nezvanično saznaje, on je navodno napadnut nakon što je zatečen u preljubi s ljubavnicom. 

  • Hronika

  • 04. Jun. 2023  04. Jun. 2023

  • 1

Skandal potresa Pravni fakultet u Banja Luci, jer je navodno profesor varao svoju ženu sa studentkinjom, a ona ih je uhvatila u prevari. 

Viši asistent na jednom od fakulteta Univerziteta u Banjaluci NJ.J. našao se pod policijskim provjerama nakon što su se u javnosti pojavile informacije da je bio žrtva fizičkog napada, i to nakon što ga je supruga uhvatila u prevari sa studentkinjom pomenutog fakulteta S.M., piše srpski tabloid Alo. 

Prema informacijama koje su dospjele u javnost, u kancelariji pomenutog asistenta pojavila se supruga i napravila snimak koji je ekspresno počeo širiti društvenim mrežama i popularnim aplikacijama. 

Kako Alo nezvanično saznaje, on je navodno napadnut nakon što je zatečen u preljubi s ljubavnicom. 

Nedugo nakon toga je društvenim mrežama, a i pojedinim aplikacijama počeo da se širi snimak njega sa studentkinjom, kao i fotografije na kojima se vidi polomljeno staklo u kancelariji, a na pojedinim djelićima se nalazi i krv. Iz PU Banjaluka kažu da im napad nije prijavljen, ali da su pokrenute određene provjere. 

"Na osnovu snimka koji se pojavio u javnosti policija je pokrenula provjere kako bi se utvrdile sve okolnosti i autentičnost snimka, nakon čega će, po potrebi, biti obavještene nadležne institucije", navode u PU Banja Luka. 

Nakon što se društvenim mrežama ovih dana djelio snimak nedoličnog ponašanja asistenta Pravnog fakulteta NJ.J. iz Univerziteta u Banja Luci kažu da bi NJ.J. mogao da bude suspendovan. 

Kako su za Mondo rekli, Univerzitet u Banja Luci je upoznat sa slučajem koji se odnosi na nedolično ponašanje višeg asistenta na Pravnom fakultetu NJ. J. 

"Nakon što rektor Univerziteta u Banja Luci dobije zvaničnu potvrdu o svim činjenicama od strane Pravnog fakulteta, NJ. J. će odmah biti suspendovan sa radnog mjesta i udaljen iz nastavnog procesa, te će se protiv njega provesti postupak pred Etičkim komitetom Univerziteta u Banja Luci i disciplinskom komisijom", naveli su iz Univerziteta. 

"Takođe, naglašavamo da Univerzitet u Banja Luci osuđuje svaki oblik nedoličnog ponašanja zaposlenih, te će preuzeti sve potrebne mere i radnje u cilju zaštite integriteta Univerziteta, kao i svih studenata i zaposlenih", rekli su u Univerzitetu u Banjaluci. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...