DŽEJLA RAMOVIĆ O MUŠKARCU KOJEG JE PRIJAVILA POLICIJI: "Proganjao me pune dvije godine"

Džejla studira u Barceloni, ali često boravi u Srbiji zbog poslovnih obaveza, ali i u Goraždu gde joj živi porodica. 

  • Estrada

  • 04. Jun. 2023  

  • 2

Atraktivna pjevačica iz Goražda, Džejla Ramović, nedavno je prijavila policiji mladića iz Novog Sada koji ju je već dvije godine uhodio na nastupima. Iako se nakon toga spekuliralo da je u pitanju njen dečko, pobjednica "Zvijezda Granda" je to demantirala. 

"Ne bih sada dužila o tome, desila se ta situacija. Što se prenosila informacija da je moj dečko, to nije istina i čovjek nema veze sa mnom. Od svega toga je najbitnije da je to sada završeno i da sam ja sada sigurna. To je stavr koja se mnogo puta i mnogim pjevačima dešava. Naravno da se tome može stati na put", kratko je prokomentirala Džejla. 

Džejla studira u Barceloni, ali često boravi u Srbiji zbog poslovnih obaveza, ali i u Goraždu gde joj živi porodica. 

"Svuda sam iskreno, stalno sam na relaciji Barcelona, Srbija, Bosna... Tempo je onako jak, ali sve stižem i sve mi super ide. Kada ću ako neću sad, stvarno se trudim i sve mi odlično ide, uporedo i taj fakultet, i muzika, i snimam nove pesme i radim svaki vikend", rekla je ona. 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...