DETALJI SINOĆNJEG UBISTVA U KRAJINI: Presudio ubici svog brata, pa se predao policiji

Ubistvo koje je potreslo javnost u Krajini navodno je počinjeno iz osvete

  • Hronika

  • 05. Jun. 2023  

  • 4

Sinoć oko 22 sata u ulici Mahmuta Zulića, u neposrednoj blizini velikokladuškog školskog centra, ubijen je Asmir Halilagić, poznatiji kao Acko Pemin iz Velike Kladuše.

Kako prenosi GP Maljevac, ubistvo koje je potreslo javnost u Krajini navodno je počinjeno iz osvete. Naime, Asmir H. je u noći 7. januara 2021. godine ubio Hasana Grahovića (28), pogodivši ga u predjelu grudnog koša.

Prema nezvaničnim informacijama, zbog dobrog vladanja Asmiru je odobren izlazak iz zatvora na slobodu. Samo nekoliko dana po izlasku, ubijen je sa osam hitaca iz vatrenog oružja.

Osumnjičeni za ubistvo koje se dogodilo sinoć je brat ubijenog Hasana Grahovića.

On se bez nasilnog ponašanja i opiranja predao u PU Velika Kladuša, gdje će biti zadržan do dolaska kantonalnog tužioca iz Bihaća.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...