PROLAZNICI IZVLAČILI PUTNIKE IZ VOZILA: Luksuzni McLaren potpuno smrskan u Istri, putnik (69) teško povrijeđen (FOTO)

Automobil se nekoliko puta prevrnuo te na kraju zapalio

  • Auto

  • 05. Jun. 2023  

  • 0

Jučer prijepodne oko 11:20 dogodila se prometna nesreća na državnoj cesti Poreč - Pazin, u kojoj je sudjelovao skupocjeni McLaren. Prema fotografijama objavljenim na Facebook stranici Policijska patrola - Istra, od McLarena je ostala samo olupina.

Međutim, smrtno stradalih nema jer vozač i suvozač su preživjeli katastrofalnu nesreću u kojoj se McLaren nekoliko puta prevrnuo te na kraju zapalio, javlja Novi list.

Nesreća se dogodila kada je 60-godišnji vozač McLarena pulskih registarskih oznaka zbog velike brzine izgubio nadzor nad autom, prešao u lijevu stranu izvan kolnika gdje je udario u rubnjak. McLaren se nakon toga više puta prevrnuo.

Kako javlja Novi list, prolaznici su iz auta izvukli vozača iz okolice Poreča koji je zadobio lakše ozljede i 69-godišnjeg putnika koji je zadobio teške tjelesne ozljede. 

Protiv vozača je podnesena kaznena prijava, piše Novi list.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...