BIZARNA NESREĆA U ZAGREBU: Ženu ubola osa, pa se sudarila sa tramvajem i umrla u bolnici

Automobil kojim je upravljala velikom brzinom udario u tramvaj

  • Hronika

  • 05. Jun. 2023  

  • 0

Žena (61) iz Zagreba navodno je zbog alergijske reakcije na ubod insekta izgubila kontrolu nad autom koji je vozila i sudarila sa s tramvajem koji je dolazio iz suprotnog pravca. Žena je preminula u bolnici.

„Čekamo da nam sve pojasne”, kratko je rekao suprug 61-godišnje žene, koja je u subotu uvečer doživjela nesreću.

Prema nezvaničnim navodima, 61-godišnjakinja je kratko prije nesreće pretrpjela ubod ose ili stršljena koji je izazvao alergijsku reakciju. Navodno je alergijska reakcija uzrok saobraćajne nesreće i smrti koja je nastupila u KBC-u Zagreb.

“Automobil je odjednom iz lijeve trake prešao u desnu, a zatim velikom brzinom udario u tramvaj. Strašno je izgledalo. Došli su policija, Hitna i vatrogasci, koji su morali da sijeku vrata kako bi došli do unesrećene žene. Jedva su uspjeli da je izvuku iz potpuno smrskanog automobila”, rekao je jedan svjedok nesreće za hrvatske medije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...