U LJUBLJANI UBIJENE DVIJE OSOBE, POČINITELJ PRONAĐEN MRTAV: Otkrivena pozadina strašnog zločina? (FOTO)

Kako neslužbeno doznaje Slovenska tiskovna agencija, počinitelj je nakon pucnjave pobjegao automobilom, a navodno je kod sebe imao još oružja i ručnu bombu.

  • Hronika

  • 05. Jun. 2023  05. Jun. 2023

  • 0

Ljubljanom su oko 15 sati odjeknuli pucnjevi, javlja N1 Slovenija. Kako je priopćila Policijska uprava Ljubljana, dvije su osobe od prostrijelnih rana preminule na mjestu događaja, a kasnije je na širem području pronađen još jedan mrtav muškarac za kojeg se vjeruje da je počinitelj.

Još je uvijek u tijeku prikupljanje informacija i utvrđivanje svih okolnosti, pišu Slovenske novice.

Kako neslužbeno doznaje Slovenska tiskovna agencija, počinitelj je nakon pucnjave pobjegao automobilom, a navodno je kod sebe imao još oružja i ručnu bombu.

Na predjelu Polja je zaustavio automobil, izašao iz njega i potom si presudio, piše RTV Slo, no policija te informacije još nije službeno potvrdila.

"Molimo da se pridržavate uputa policijskih službenika kako zadržavanjem na licu mjesta ne biste ometali rad interventnih službi", poručuju iz Policijske uprave Ljubljana.

Prema neslužbenim informacijama, današnji je događaj eskalacija spora između trojice muškaraca. Vlasnik i suvlasnik zalagaonice navodno su pili kavu na terasi lokala kada im je prišao treći muškarac. Međusobno su bili poslovno povezani, a prva dvojica su trećem navodno dugovala novac, javlja 24ur.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...