SLAVNA GLUMICA ŠOKIRALA IZJAVOM: "Jedva čekam da mi majka umre"

Drew je oduvijek imala komplikovan odnos s majkom

  • Show

  • 06. Jun. 2023  

  • 2

Drew Barrymore priznaje da "jedva čeka" da joj mama, Jaid Barrymore, umre. Voditeljica je bila iskrena o svom burnom djetinjstvu s majkom, otkrivši kako je ljubomorna na prijatelje koji su "već ostali bez roditelja".

 Sve su njihove mame otišle, a moja nije. Ja nemam taj luksuz. Ne mogu dočekati to - rekla je Drew za New York magazin.

- Ne želim živjeti u stanju u kojem želim da neko ode prije nego što mu je suđeno, samo kako bih ja mogla rasti. Zapravo želim da bude sretna i napreduje i bude zdrava, ali moram je**** rasti unatoč tome što je ona još uvijek na ovoj planeti - objasnila je.

Međutim, kasnije u intervjuu, glumica je podijelila grižnju savjesti zbog svojih oštrih komentara.

- Usudila sam se to reći i nisam se osjećala dobro - rekla je i dodala da joj je ipak stalo.

Poznata 48-godišnja glumica je u prošlosti otvoreno govorila o odrastanju s majkom Jaid, koja joj je bila menadžerica i vodila ju je na holivudske zabave, uključujući one u Studiju 54, dok je bila dijete. S 12 godina, Drew je već bila na odvikavanju od droga i alkohola, a sa 13 mama ju je smjestila na psihijatrijski odjel u Kaliforniji.

- Mislim da je stvorila čudovište i nije znala što bi s tim čudovištem - rekla je Howardu Sternu u intervjuu 2021. godine.

Iako je Drew uspjela oprostiti svom ocu, Johnu Davidu Barrymoreu, prije nego što je umro 2004. godine, s majkom se nikada nije u potpunosti pomirila. 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...