UŽAS U CRNOJ GORI: Maloljetnik osumnjičen da je ubio staricu, njeno tijelo bilo prekriveno drvenim otpadom

Preduzete su mjere i radnje iz nadležnosti policije i tužilaštva i izvršen uviđaj na licu mjesta.

  • Hronika

  • 06. Jun. 2023  

  • 0

Podgorička policija pronašla je beživotno tijelo F.B. (72) prekriveno drvenim otpadom u blizini jedne porodične kuće u glavnom gradu, a za ubistvo osumnjičen je šesnaestogodišnjak.

Građani su službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica danas, oko 13:50 sati, prijavili da su primijetili žensko tijelo.

Preduzete su mjere i radnje iz nadležnosti policije i tužilaštva i izvršen uviđaj na licu mjesta.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzimajući operativno-taktičke i proistražne mjere i radnje, došli do sumnje da je izvršilac ovog djela maloljetno lice staro 16 godina. Lice je locirano i dovedeno u službene prostorije gdje je u prisustvu radnika Centra za socijalni rad Podgorica u toku kriminalistička obrada lica, te se prikupljaju obavještenja na okolnosti događaja u svojstvu građana od većeg broja lica i sprovode druge mjere i radnje iz nadležnosti policije u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja u kojem je jedno lice lišeno života, saopšteno je iz Uprave policije, prenosi Pobjeda. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...