KRVAVI PIR U STUDENTSKOM KAMPUSU: U pucnjavi na svečanosti maturanata ima mrtvih, policija uhapsila...

Preminuli su muškarci u dobi od 18 i 36 godina.

  • Hronika

  • 07. Jun. 2023  

  • 0

Dvije su osobe ubijene, a nekoliko ih je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u utorak u parku u Richmondu u Virginiji dok su maturanti i njihove porodice izlazili iz kina u kojem su upravo završile početne vježbe, saopćila je policija.

Dvojica osumnjičenika privedena su nakon pucnjave koja je izbila nešto poslije 17 sati. EDT (21.00 GMT) u kampusu Univerziteta Virginia Commonwealth, gdje su se održavale lokalne maturalne svečanosti, rekli su novinarima privremeni šef policije Richmonda Rick Edwards i drugi dužnosnici.

Preminuli su muškarci u dobi od 18 i 36 godina, a jedan od osumnjičenih bio je 19-godišnjak, rekao je Edwards.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...