„ŠTETA ŠTO MNOGO VOLI DA KRADE, INAČE BI BIO SAVRŠEN NAŠ PREDSJEDNIK…“: Društvene mreže gore nakon što se Dodik pohvalio Putinovim ordenom, „čestitao“ mu i Bajrović…

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 07. Jun. 2023  07. Jun. 2023

  • 1

Ne stišavaju se reakcije nakon što se predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik pohvalio ordenom koji mu je dodijelio ruski predsjednik Vladimir Putin.

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

Podsjetimo, Milorad Dodik poručio je da je ponosan što ga je predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin odlikovao Ordenom Aleksandra Nevskog.

-Ponosan sam, napisao je Dodik na Twitteru uz fotografije ukaza ruskog predsjednika o ovom odlikovanju i obavještenja ambasadora Rusije u BiH Igora Kalabuhova.

Dodik je odlikovan za "veliki doprinos razvoju saradnje Ruske Federacije i Bosne i Hercegovine i jačanje partnerstva sa Republikom Srpskom", navedeno je u obrazloženju.

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...