PUKLA LJUBAV: Razvode se bh. muzičar i hrvatska glumica, on je priznao sve…

"Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je jednostavno došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem'', rekao je Pinjo.

  • Estrada

  • 07. Jun. 2023  

  • 0

Fanovi glumice Tare Thaller ostat će vrlo razočarani viješću da se Tara i njezin suprug Faris Pinjo rastaju.

Naša lijepa glumica i bivša natjecateljica ''Plesa sa zvijezdama'', 25-godišnja Tara Thaller i njezin suprug Faris Pinjo rastaju se nakon godinu i pol braka.

Ova vijest odjeknula je domaćim medijima, a bosanskohercegovački glazbenik ekskluzivno je za Večernji list potvrdio tu vijest.

''Istina je, Tara i ja zajednički smo donijeli ovu odluku. Pokušali smo spasiti brak, no brojne poslovne obaveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci jednostavno su dovele do toga da smo se međusobno udaljili. Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema i oboje smo javne osobe, pa nam je jasan i interes javnosti, no želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice. Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je jednostavno došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem'', rekao je Pinjo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...