ALEKSANDAR VUČIĆ APSOLUTNI HIT NA INTERNETU: "Ne diraj onog čoveka za stolom, muči ga tuga neka..."

Jedan je korisnik na Twitteru ispod te fotografije postavio pitanje ‘Koju pjesmu čujete?

  • Mini market

  • 07. Jun. 2023  07. Jun. 2023

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić opet se našao na meti komentara. Postao je viralni hit na Twitteru zbog video snimke njegovih izraza lica dok sjedi za stolom na kojem je i zdjela puna višanja.

Jedan je korisnik na Twitteru ispod te fotografije postavio pitanje ‘Koju pjesmu čujete?‘, a ostali su se ubrzo počeli sprdati pa su stigli odgovori:

- Ne diraj onog "čovekaaa" za stolom, mučiiii gaaa tugaaa neekaaaaaaa...

- "...soba puna očajanja, nemam kuda ni da bežim, doživotno ista sranja, pokraj tebe mrtav ležim..."

- ‘Ovo je moja kuća živeo sam tu...‘

- ‘Još i danas zamiriši trešnja...‘

- ‘Pala sam u zoru pala. Više nisam izdržala. Sad neka mi iz knjige rodjenih ime brišu. Na tom mestu gde sam pala ostala je mrlja mala kao da je neko zgazio trulu višnju‘, samo su neki od zabavnih odgovora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...