DIREKTORICA POZVALA POLICIJU: Učenica Medicinske škole u Sarajevu na nastavu donijela pištolj

Majka učenice bit će tretirana po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

  • Hronika

  • 07. Jun. 2023  07. Jun. 2023

  • 1

Učenica Srednje medicinske škole na Bjelavama u Sarajevu donijela je na nastavu pištolj nakon čega je direktorica pozvala policiju, potvrdila je to za Faktor Mersiha Novalić, portparol MUP-a Kantona Sarajevo.

- Jutros u 9.15 sati direktorica Srednje medicinske škole u Sarajevu obavijestila je Policijsku upravu Centra da je maloljetna učenica te škole donijela startni pištolj bez municije. Policija je izašla na lice mjesta, potvrdila navode iz prijave, a u školu je pozvana majka, s obzirom da je učenica maloljetna. Pištolj je odmah izuzet - kazala je Novalić.

Kako je dalje navela, majka učenice bit će tretirana po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...