SRAMNE SCENE SA FINALA OBIŠLE SVIJET: Navijači Fiorentine kapitenu West Hama razbili glavu, pogledajte kako je sve završilo...

West Ham United je osvojio Konferencijsku ligu! Engleski klub u dramatičnom finalu odigranom u Pragu savladao je Fiorentinu sa 2:1.

  • Sport

  • 08. Jun. 2023  

  • 1

West Ham je preuzeo titulu osvajača Konferencijske lige od lanjskog prvaka Rome, a finalna utakmica se igrala na stadionu Eden u Pragu, koji je inače dom slavnog češkog kluba Slavije.

Prije početka utakmice u strogom centru Praga navijači Fiorentine su napali fanove West Hama i došlo je do velikih nereda, ozljeda i hapšenja, a ružne scene smo vidjeli i na stadionu. U 33. minuti navijači West Hama gađali su kapitena Fiorentine Cristiana Biraghija staklenim bocama i razbili su mu glavu. Krv je oblila lice talijanskog nogometaša, a igrači West Hama su molili svoje navijače da prekinu s nasilnim ispadima. Nakon što je igraču Viola ukazana pomoć, nastavio je utakmicu.

Video pogledajte OVDJE.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...