SIGURNA KOMBINACIJA: Severina u crnom kombinezonu uz koji sjajno idu sandale (FOTO)

Severina je bila gošća na događaju u zagrebačkom klubu koji je organiziran kao uvertira za nadolazeće ljetne zabave i druženja. To je bila sjajna prilika za pokazivanje ležernih odjevnih kombinacija koje prizivaju ljeto, a upravo je takav stajling odabrala i Severina.

  • Žena

  • 08. Jun. 2023  

  • 0

Ni Severina ne može odoljeti dugačkim kombinezonima, koji su upravo u ljetnim mjesecima jedan od najpopularnijih odjevnih komada. Čest su odabir u svečanim prilikama kao što su vjenčanja, kao i u svakodnevnim modnim kombinacijama kada želimo odjenuti nešto malo drugačije od klasičnog.

 

Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 1Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura (Foto: Bojan Zibar i Vlado Cvirin)

S crnim kombinezonom ne može se pogriješiti, a jedan vrlo udoban u crnoj boji odabrala je Severina za događanje Sunset in a Glass. Pjevačica nosi model bez naramenica izrađen od mješavine viskoze, pamuka i lana, što ga čini izuzetno udobnim za nošenje, kao i vrlo široke nogavice, dok je gornji dio taman lagano širok, piše Zadovoljna.hr.

Taj kombinezon jedan je od ljetnih hit-komada iz high street trgovine Zara, dostupan je u veličinama od S do XL te je trenutno s 35,95 eura snižen na 19,99 eura.

Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 3(Foto: www.zara.com)

 

Dugački crni kombinezon Severina je spojila sa zlatnim sandalama s remenčićem i klasičnim prošivenim modelom crne torbe s potpisom modne kuće Chanel, ukrašenim zlatnim metalnim znakom u obliku dva slova C i remenom u kombinaciji kože i lanca. Za još malo sjaja pjevačica je dodala srebrne okrugle naušnice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...