"OVOM PRILIKOM POZIVAMO SVE...": Otvorene prijave, bira se Miss turizma BiH za 2023. godinu

Dokaži da si upravo ti pravo lice koje će svojom ljepotom, vještinama i znanjem najbolje predstavljati prirodnu i kulturnu baštinu BiH.

  • Show

  • 09. Jun. 2023  09. Jun. 2023

  • 0

"Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane djevojke da se prijave na kasting za Miss turizma BiH online u okviru kontakt forme:

Direkcija za izbor Miss turizma Bosne i Hercegovine
www.missturizmabih.com
FB: Miss turizma BiH 2023
Elektronska pošta:
prijava@missturizmabih.com
prijavazamissturizmabih@gmail.com

Nakon online prijava uslijediće kasting i biranje 25 djevojaka koji će, uz stručno vodstvo, dobiti priliku da razvijaju vještine o modelingu i o tome kako predstaviti BiH na svjetskom izboru Miss turizma.

Ukoliko mislite da baš Vi imate atribute i vještine kojima ćete predstaviti BiH i na internacionalnoj sceni, prijavite se već danas.

Svaka kandidatkinja će predstavljati svoj grad s ponosom, a žiri će imati težak zadatak da odabere najsjajnije zvijezde večeri. Izbor za Miss turizma BiH nije samo takmičenje, već i platforma koja pruža priliku mladim ljudima da promovišu svoju regiju, svoj grad i tako postanu ambasadori bh. turizma. Ovaj spektakl privlači pažnju široke publike i medija i podiže svijest o turističkim atrakcijama BiH širom svijeta. Izbor Miss turizma Bosne i Hercegovine za Miss turizma svijeta biće održan 28. oktobra. Nakon nacionalnog izbora, slijede pripreme za svjetski izbor o čemu će uskoro biti više informacija".

Ekskluzivni radijski pokrovitelj je Radio M.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...