POSLJEDICE VELIKOG POŽARA: Izgorjeli kuća, radionica i devet vozila; "Ogromna šteta je na kući, a oštećenja od toplote..."

(...) vidljiva su na još četiri okolna objekta.

  • Hronika

  • 09. Jun. 2023  09. Jun. 2023

  • 0

U velikom požaru koji se dogodio u četvrtak u prijedorskom naselju Čirkin Polje izgorjeli su radionica, kuća i nekoliko automobila.

Kako su izjavili iz Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor, u požaru automehaničarske radione u Čirkin polju u potpunosti je izgorjela radiona i devet automobila.

"Ogromna šteta je na kući, a oštećenja od toplote su vidljiva na još četiri okolna objekta", naveli su vatrogasci iz Prijedora.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...