ŠOKANTNI SNIMCI IZ EGIPTA: Ovo je morski pas koji je ubio mladog Vladimira... (VIDEO)

"Kako bi mu iko mogao pomoći? Taj stroj za mljevenje mesa je napao u 20 sekundi. Sina mi je povukao pod vodu",  rekao je nesretni otac.

  • Hronika

  • 09. Jun. 2023  09. Jun. 2023

  • 0

Mladi Rus Vladimir Popov (23) s ocem se prije nekoliko mjeseci preselio u egipatsko ljetovalište Hurghada, vjerovatno da bi izbjegao regrutaciju u rat u Ukrajini.

Tada vjerovatno nije ni slutio kakva će ga strašna sudbina zadesiti. Stradao je u četvrtak u napadu morskog psa tigra, a ovom tragičnom događaju prisustvovao je i njegov otac, piše Slobodna Dalmacija.

"Otišli smo na plažu da se opustimo. Mog sina je napao morski pas. Sve se dogodilo u nekoliko sekundi", rekao je Jurij Popov, otac žrtve.

Prvo su mediji navodili da je Vladimirova djevojka uspjela pobjeći iz mora nakon što je zvijer napala Vladimira, ali njegov otac kaže da to nije istina. Prema njegovim riječima, tamo gdje je bio Vladimir nije bilo nikoga ko bi mu mogao pomoći.

image

Vladimir Popov

"Kako bi mu iko mogao pomoći? Taj stroj za mljevenje mesa je napao u 20 sekundi. Sina mi je povukao pod vodu",  rekao je nesretni otac.

Dodaje da je nemili događaj u kojem je stradao njegov sin "zla kob" jer, kako navodi, plaža na kojoj su bili slovi za sigurnu. Do sada su se napadi događali samo na divljim plažama.

Jurij planira kremirati pronađene ostatke svog sina i odnijeti njegov pepeo u njihovu rodnu Rusiju.

Napad se dogodio na plaži u Hurghadi. Dok se morski pas približavao, neko je počeo vikati: "Plivaj, plivaj! Brzo! Morski pas". Na snimci koju su snimili zgroženi promatrači čuje se Vladimirov krik: "Tata, tata, spasi me!".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...