DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD NOVOG TRAVNIKA: Uhapšena jedna osoba, drugoj se bore za život

Otac povrijeđenog I.S. odnosno Ishaka Skopljaka je Emir Skopljak, predsjednik Taekwondo kluba Zenica koji je za N1 kazao da se njegov sin nalazi u teškom zdravstvenom stanju.

  • Hronika

  • 10. Jun. 2023  

  • 0

Nakon što je jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros na magistralnom putu M-16.4 Novi Travnik-Bugojno jednoj se bore za život dok je, kako saznaje N1, jedna osoba uhapšena.

Hasan Hodžić, portparol MUP-a SBK za N1 je dao službene informacije ko je sve učestvovao u ovom sudaru

Vozač Audija je B.G.G. rođen 2000. godine iz Travnika. Na mjestu suvozača se nalazila malodobna osoba rođena 2005. godine. I.S. vozač Pežoa je 2003. godište je i iz Zenice, osoba smrtno stradala u ovom automobilu je 2008. godište, povrijeđene su godište 2008. i 2013. godište”, rekao je za N1 Hodžić.

Nezvanično N1 saznaje da je vozač Audija uhapšen po nalogu dežurne tužiteljice Tužilaštva SBK-a.

Otac povrijeđenog I.S. odnosno Ishaka Skopljaka je Emir Skopljak, predsjednik Taekwondo kluba Zenica koji je za N1 kazao da se njegov sin nalazi u teškom zdravstvenom stanju.

“Pukla mu je slezena, još je životno ugrožena. Trenutno je stabilan. On je išao sam sa djecom, ja sam trebao sutra doći na turnir”, kazao je Skopljak.

Prema informacijama kojima on raspolaže u pitanju je bio direktan sudar.

Zbog ove stravične nesreće sve aktivnosti Taekwondo saveza BIH planirane za sutra se odgađaju do daljnjeg, saopćeno je iz Saveza.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...